Buche hier deine Surfstunde

Du möchtest surfen lernen? Dann buche vorab eine Surfstunde. Über das Formular rechts können Sie direkt eine Surfstunde buchen. Die Reservierung ist völlig kostenlos. Wenn der Kurs bereits voll ist, werden wir Sie kontaktieren und einen neuen Kurs vereinbaren.

Passt auf!

Möchten Sie am Tag selbst buchen? Rufen Sie uns an oder was ist App.

Weersomstandigheden en surfles

Surfen is een sport waarbij we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, getij, golven en wind. Dit betekent dat het voor kan komen dat een surfles niet door kan gaan. We kijken altijd gezamenlijk naar een moment waarop het dan wel kan.

 

Onze surflessen plannen wij ook op momenten dat het voor de golven en het getij het gunstig is. Dit komt het plezier, veiligheid en een goede ervaring ten goede.

Onze lestijden worden dan aangepast naar de weersomstandigheden, getij en golven. Mocht jouw lestijd wijzigen, dan nemen we altijd even contact met je op! 

Samen in een groep

Boek je samen met iemand. Dan kom je bij elkaar in de groep. Het is het leukst om samen te surfen en deze ervaring te delen. 

Bij de indeling van de groepen houden wij zoveel mogelijk, rekening met niveau, of je vaker hebt gesurft en leeftijd. 

Betaling

Betaling van de surfles doen wij altijd op de surfschool. Dit kan met PIN of contant. 

Meer surflessen

Was nimmst du mit?

Heb je na de eerste surfles de smaak te pakken? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om meerdere surflessen te volgen. Wij verrekenen het verschil, zodat je nooit te veel betaald.

Was nimmst du zum Surfen mit?

  • Badebekleidung (für unter Ihrem Neoprenanzug)

  • Handtuch

  • Sonnenschutz

  • Etwas zu essen oder zu trinken (Surfen macht hungrig!)