DJI_0446-web.jpg
Contact & route

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Heb je nog vragen, wil je informatie of alvast een surfles reserveren, bel dan gerust naar +31 (0)6 10956959 of stuur een e-mail naar info@surfschool-texel.nl.

Surfschool Texel | Paal 17

Ruijslaan 98A, strand zuid (Op het strand linksaf, zo'n 500 m lopen)

De Koog, Texel

Jelle & Patricia+ 31 (0)6 10956959  

info@surfschool-texel.nl

Surfschool-Texel-10-web.jpg

Waar vind je ons?

Je vindt de surfschool op het strand bij Paal 17 aan de zuidkant (linksaf). Paal 17 vind je bij strandslag Ecomare.

 

Met de auto

Met de auto/ fiets vanaf de veerboot volg je de Pontweg en neem je afslag 13.

Volg Ecomare. Je vindt ons bij de strandafslag van Ecomare. Volg helemaal tot de strandopgang. De surfschool is aan zuidzijde van het strand, bij het paviljoen linksaf, ongeveer 400 meter lopen.

  • Parkeergelegenheid op loopafstand van het strand.

  • Openbare wc's bij Paal 17.

 

Met de fiets

Op Texel zijn er mooie fietsroutes door het bos en door de duinen. Paal 17 is goed te bereiken met de fiets. Volg route Ecomare. Als je strandslag Ecomare hebt gevolgd, fiets je voorbij Ecomare. Verderop vind je dan het strand van Paal 17. Op het strand ga je linksaf.Openbaar vervoer

Buslijn 28 stopt bij de halte Ecomare. Hier loop je richting het strand, waar je ons aan de zuidzijde, links, vindt. Of pak de Texelhopper.

Plan je route

> Google maps

> Texelhopper

> Connexxion

Openingstijden

Vanaf 10 april tot en met 18 oktober staat de surfschool op het strand.

In de zomervakantie zijn we dagelijks open. In het voor- en najaar in de weekenden, feestdagen en doordeweeks op afspraak.

Bij mooi weer en mooie golven zijn we er vroeg bij of tot de zon ondergaat. Bij slecht weer/storm of helemaal geen golven misschien iets eerder dicht. Bij twijfel, neem dan even contact op op +31 (0)6 10956959. En heb je iets gereserveerd, dan nemen wij contact met jou op. 

surfschool texel