top of page
Surflessen

Of je nu beginner bent of al vaker hebt gesurft, we helpen je verder. Hieronder vindt je alles over onze surflessen. Welke surflessen bieden we aan en hoe ziet een surfles eruit.

Surfles Surfschool Texel
Hoe ziet een surfles eruit?

Lijkt het je leuk om te leren surfen? Dan kun je bij ons een surfles of meerdere surflessen volgen. Wij helpen je graag bij je eerste golven. Daarbij staan veiligheid en plezier voorop! 

De surfles duurt zo'n 1,5 uur. Je krijgt eerst een uitleg over de basis van het surfen en veiligheid. Hoe pak je een golf, opstaan en wat doe je bijvoorbeeld als je valt. Vervolgens gaan we de zee in om te surfen. De instructeurs gaan mee het water in en helpen je dan verder.

Surfles Surfschool Texel Paal 17
Een surfles reserveren

Je kunt je surfles van te voren reserveren. Kies een datum en tijd wanneer je het liefst komt surfen. 

Wij houden zoveel mogelijk rekening met de golven, het getij, wind en weersomstandigheden. Onze lestijden worden daar uiteindelijk op afgestemd. Dit komt het plezier, veiligheid en een mooie ervaring ten goede!

 

Mocht jou gekozen lestijd wijzigen, dan nemen we altijd even contact. 

Reserveer je met meerdere personen (met verschillende leeftijden)? Je komt altijd bij elkaar in de groep. Het is het leukst om samen te surfen en samen deze sport te ervaren.

Surfles en weersomstandigheden

Surfen is een sport waarbij we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, getij, golven en wind. Dit betekent dat het voor kan komen dat een surfles niet door kan gaan. We kijken altijd gezamenlijk naar een moment waarop het wel kan.

Onze surflessen plannen wij ook op momenten dat het voor de golven en het getij het gunstigst is. Dit komt de veiligheid, het plezier en een goede ervaring ten goede.

Onze lestijden worden aangepast aan de weersomstandigheden, getij en golven. Als je lestijd wijzigt, dan nemen we altijd even contact met je op.

Betaling

Betaling van de surfles doen wij altijd op de surfschool. Dit kan met PIN of contant. 

Samen in een groep

Boek je samen met iemand. Dan kom je bij elkaar in de groep. Het is het leukst om samen te surfen en deze ervaring te delen. 

Bij de indeling van de groepen houden wij zoveel mogelijk, rekening met niveau, of je vaker hebt gesurft en leeftijd.

Meer surflessen

Heb je na de eerste surfles de smaak te pakken? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om meerdere surflessen te volgen. Wij verrekenen het verschil, zodat je nooit te veel betaald.

Wat neem je mee?

Wat neem je mee als je gaat surfen?

  • Zwemkleding (voor onder je wetsuit)

  • Handdoek

  • Zonnebrandcréme

  • Iets te eten of drinken (van surfen krijg je trek!)

bottom of page