top of page
Surflessen

Of je nu beginner bent of al vaker hebt gesurft, we helpen je verder. Hieronder vindt je alles over onze surflessen. Welke surflessen bieden we aan en hoe ziet een surfles eruit.

Surfles Surfschool Texel
Hoe ziet een surfles eruit?

Lijkt het je leuk om te leren surfen? Dan kun je bij ons een surfles of meerdere surflessen volgen. Wij helpen je graag bij je eerste golven. Daarbij staan veiligheid en plezier voorop! 

De surfles duurt zo'n 1,5 uur. Je krijgt eerst een uitleg over de basis van het surfen en veiligheid. Hoe pak je een golf, opstaan en wat doe je bijvoorbeeld als je valt. Vervolgens gaan we de zee in om te surfen. De instructeurs gaan mee het water in en helpen je dan verder.

Surfles Surfschool Texel Paal 17
Een surfles reserveren

Je kunt je surfles van te voren reserveren. Kies een datum en tijd wanneer je het liefst komt surfen. 

Wij houden zoveel mogelijk rekening met de golven, het getij, wind en weersomstandigheden. Onze lestijden worden daar uiteindelijk op afgestemd. Dit komt het plezier, veiligheid en een mooie ervaring ten goede!

 

Mocht jou gekozen lestijd wijzigen, dan nemen we altijd even contact. 

Reserveer je met meerdere personen (met verschillende leeftijden)? Je komt altijd bij elkaar in de groep. Het is het leukst om samen te surfen en samen deze sport te ervaren.

bottom of page